Genç yazar kitabını Başkan Karaca için imzaladı.

Fethiye Gazi Ortaokulu’ndan mezun olan Eylül Nehir Asyalı, 9 çocuğun hikayesini anlattığı 'Zamansızlar' adlı kitabını Belediye Başkanımız Alim Karaca’ya hediye etti.

Fethiye’nin genç yazarı Eylül Nehir Asyalı’nın, ilk kitabı ‘Zamansızlar’ geçtiğimiz günlerde yayımlandı. Eylül Nehir Asyalı, babası Eyüp Asyalı, annesi Emel Asyalı ve kitabın basımını sağlayan Fethiye Sahaf Kitapevi sahibi Cumhur Durmaz ile birlikte Belediye Başkanımız Alim Karaca’yı ziyaret etti. Ziyarette genç yazar Asyalı, Başkan Alim Karaca’ya ‘Zamansızlar’ adlı kitabı hakkında bilgiler aktardı ve kitabını imzalayarak hediye etti.

Zamansızlar kitabı hakkında bilgi veren genç yazar Eylül Nehir Asyalı, “Ezgi adlı bir kız var. Arkadaşlarıyla bazı sıkıntılar ve sorunlar yaşıyor. Kitap fantastik ve macera türünde bir kitap olduğu için hayat onlara bir oyun oynuyor. Arkadaşların bir birine bağlanmasıyla güzel bir kitap oldu. Bu benim ilk kitabım. İlerleyen zamanlarda da inşallah devamı gelecek” dedi.

Belediye Başkanımız Alim Karaca ise, “Kendisini kutluyorum ve burada ağırlamaktan dolayı çok mutluyum. Önümüzdeki günlerde genç arkadaşımıza bir imza günü yapmayı düşünüyorum ve bütün Fethiye’yi de oraya davet etmek istiyorum. 8’inci sınıfa giden bir kızın kitap yazabilmesi ve genel kültürünü bu şekilde ifade edebilmesi çok önemli. Önümüzdeki günlerde yazacak olduğu kitapların destekçisiyiz, sponsoruyuz. Bundan sonra Eylül kardeşimizin hep yanındayız. Hem kendisini hem ailesini tebrik ediyorum” diye konuştu.