Belediyemizden sahil bandında temizlik çalışması

Fethiye Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, Ramazan Bayramı öncesi 1. 2. ve 3. etap sahil bantlarında temizlik çalışması yaptı.

Yıkama araçları ve kalabalık ekipleriyle Fethiye Şehit Fethi Bey Parkı’ndan başlayan ekipler, Fethiye’nin sahil bandında yer alan tüm bölgelerde hem yıkama hem de temizlik çalışması yaptı. Temizlik İşleri Sorumlusu Durali Bağlıca, sahil bantlarında sabahın erken saatlerinde yapılan temizlik çalışmasına kalabalık bir ekiple başladıklarını ifade etti. Bağlıca, vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda çeşitli bölgelerde bu tür çalışmaları yaptıklarını söyledi. Ramazan Bayramı tatili dolayısıyla belli bölgelerde bu tür çalışmaları sürdüreceklerinin altını çizen Bağlıca, “Bu bölgelerde sürekli ekiplerimiz var. Bugün Başkanımız Alim Karaca’nın talimatıyla kalabalık bir ekiple daha detaylı bir temizlik yaptık” dedi.