Fethiye'de 19 Mayıs coşkusu!

Fethiye Belediyesi tarafından gerçekleştirilen 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı büyük coşkuyla kutlandı.

18 Mayıs Cumartesi akşamı Beşkaza Meydanı’nda Edip Akbayram konserine yaklaşık 25 bin kişi katıldı. Beşkaza Meydanı'nda gerçekleşen konserde yediden yetmişe herkes Edip Akbayram ile bayram coşkusunu yaşadı. Edip Akbayram, ‘aldırma gönül’, ‘sen benden gittin gideli’, ‘eşkıya dünyaya’, ‘güzel günler göreceğiz’ gibi birbirinden güzel şarkılarını Beşkaza Meydanı’nı dolduran binler ile birlikte söyledi.

19 Mayıs Pazar günü ise gün boyu süren etkinlikler kordonda düzenlenen Fener Alayı ve Fethiye müzik gruplarının konserleriyle sona erdi. Kordonboyu'ndaki Fener Alayı'na Kaymakam Muzaffer Şahiner ve CHP'li Belediye Başkanı Alim Karaca'nın ardında yürüyen binlerce Fethiyelinin muhteşem görüntüleri damga vurdu. 19 Mayıs Pazar akşamı White Noise ve Voyn Band grupları, meydanı dolduran binlerce Fethiyeliye muhteşem bir konser sundu.

Karaca’dan, ‘her şey güzel olacak’ mesajı

Edip Akbayram konserinin sonlarına doğru sahneye alkışlar eşliğinde çıkan Başkan Karaca,

siyasi hayatında şimdiye kadar her zaman halkın içinde olduğunu ifade ederek, “Bundan sonra sizlerle olmaya devam edip, sizler için çalışacağım. Düşük bir bütçeyle seçim çalışması yaptık. Sizler bizi dünyanın en güzel şehrine belediye başkanı yaptınız. Ben buraya ceketimle geldim. Günü geldiğinde yine sadece ceketimle gideceğim.” dedi. Karaca, Ağustos ayında gençlere bir sürpriz hazırladıklarını ve Fethiye’de çok önemli bir etkinliğe ev sahipliği yapacaklarının da altını çizdi. Karaca sözlerini, ‘her şey güzel olacak’ sözleriyle tamamladı.