Başkan Alim Karaca Fethiye’nin tanıtımı için İstanbul’da! 13 Haziran 2019 Perşembe

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca İstanbul’da televizyonların genel yayın yönetmenlerine, haber koordinatörleri ve müdürlerine ziyaretlerde bulundu.

Ziyaretleri kapsamında Başkan Karaca, NTV Haber Direktörü Halil Demir,  NTV Haber Müdürü Göktan Bedük, Yurt Haber Müdürü Esengül Koç, Star Haber Genel Yayın Yönetmeni Nazlı Çelik, Show Tv Genel Yayın Yönetmeni Rıdvan Bıyık, Habertürk Genel Yayın Yönetmeni Selçuk Tepeli, Haber Global Genel Yayın Yönetmeni Erdoğan Aktaş, CNN TÜRK Genel Müdürü Bora Bayraktar, Kanal D Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Aşçıoğlu ve FOX TV Genel Yayın Yönetmeni Doğan Şentürk’e ziyaretlerde bulundu.

Fethiye’ye yapacağı projelerle ilgili konuşan Belediye Başkanı Alim Karaca: ‘’Yaşadığımız kentin tanıtımına önem veriyoruz. Turizmin yoğun olduğu şehrimizde yaz ve kış turizmini arttırmak için birçok projeye adım atacağız. Yapacağımız bütün projeler turizmimizin yayılmasına büyük katkı sağlayacak. Ulusal basının bizimle olmasına önem veriyoruz ve ulusal basınla birlikte tüm Türkiye’ye ve dünyaya Fethiye’yi duyuracağız.’’ dedi.

Alim KARACA

16.07.2019

2018 Faaliyet Raporu 2019 Performans Programı
  2017 Faaliyet Raporu 2018 Performans Programı Meclis Kararları Fethiye Kaymakamlığı