Fethiye Belediye Spor Kulübü Genel Kurulu yapıldı. 11 Haziran 2019 Salı

Fethiye Belediye Spor Kulübü Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi. 31 Mayıs 2019 tarihinde gerçekleştirilmesi gerekirken yeterli çoğunluk sağlanamadığı için bir hafta ertelenen olağan genel kurul sonucunda Başkanlığa Selamettin Yılmaz seçildi.

Fethiye Belediye Spor Kulübü, bünyesinde halen 12 branş ile faaliyet gösteriyor. Aynı zamanda 2018 – 2019 sezonunda Erkekler Basketbol 2. Ligi’nde mücadele eden ve sezon sonunda Erkekler Basketbol 1. Ligi’ne yükselmeyi başaran Lokman Hekim Fethiye Belediye Spor Basketbol Takımı da, Fethiye’nin gurur kaynağı olmuştu. Birçok branşta milli sporcu yetiştiren, farklı dallarda önemli başarılar elde eden Belediye Spor Kulübü’nde, olağan Genel Kurul ile başkan, yönetim kurulu ve denetim kurulu üyeleri değişti.

Genel Kurul’da yapılan oylama sonunda kulübün yeni yönetimi şu isimlerden oluştu:

Yönetim Kurulu:

*Selamettin Yılmaz (Başkan)

*İzzet Durak

*Yavuz Topateş

*Miraç Efe Doğan

*Gülsemin Ceylan

Yönetim Kurulu Yedek Üyeler:

*Halime Ok

*Şükrü Hakan Tufan

*Sevil Günden

*Nasuf Dinçer

*Metin Sevinç

Denetim Kurulu:

*Hakan Alp

*Can Mete Tunçel

*Av. Mehmet Erdem

Olağan Genel Kurulun ardından görevi devralan yeni Yönetim Kurulu’nun yaptığı ilk toplantı sonucunda görev dağılımı da gerçekleştirildi;

*Selamettin Yılmaz - Başkan

*İzzet Durak            - Başkan Yardımcısı

*Yavuz Topateş       - Genel Sekreter

*Miraç Efe Doğan    - Genel Kaptan