Fethiye Belediyesi, yeni projeler için Bursa'da… 30 Mayıs 2019 Perşembe

Fethiye Belediyesi heyeti, ortak projeler geliştirmek, Bursa Nilüfer Belediyesi tarafından gerçekleştirilen çalışmaları yerinde incelemek amacıyla Nilüfer Belediyesi’ne ziyarette bulundu. Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem’i makamında ziyaret eden Fethiye Belediyesi heyeti faaliyetler hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Ziyarete, CHP Bursa eski milletvekili Ceyhun İrgil, Nilüfer Belediye Başkan Yardımcıları Dr. Sibel Özer ile Zafer Yıldız katılım sağlarken, Fethiye  heyetinde ise, Fethiye Belediyesi Başkan Yardımcısı Güzide Özkaya, Kültür -  Sosyal İşler Müdiresi Halime Ok ve Fethiye Belediye Meclisi üyesi Gözde Gürsoy Hoşafçı yer aldı.

"31 Mart’ta yapılan yerel seçimlerin ardından Fethiye'nin Başkan Alim Karaca ile sosyal belediyecilik anlayışına yeni bir boyut getirdiğini" ifade eden heyetimiz mensupları, “Bu, bize gurur verirken, aynı zamanda çok ciddi bir sorumluluk da yüklüyor. 5 yıl boyunca çok çalışarak halkımızın güvenini boşa çıkarmamalıyız. Fethiye’yi sosyal belediyecilik anlayışıyla ve ortak akılla yöneterek, şehrimize hak ettiği değeri mutlaka kazandıracağız. Nilüfer Belediyesi gibi başarılı çalışmalara imza atan kurumlar bize çalışmalarımızda ışık tutacaktır. Önümüzdeki süreçte Eskişehir, İzmir, Antalya gibi diğer bazı Belediyeleri de ziyaret etmeyi planlıyoruz." dedi.

Bursa Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem de, "Fethiye Belediyesine destek olmaktan ve tecrübelerini paylaşmaktan mutlu olacaklarını" vurguladı. Ziyaretin ardından Fethiye Belediyesi heyeti, Nilüfer Belediyesi’nin çeşitli birimlerinin yanı sıra, Dernekler Yerleşkesi, Kent Bostanları, Oyun Engel Tanımaz Parkı, sokak hayvanları bakımevi, İnovasyon Merkezi gibi yerleri inceleyerek detaylı bilgi aldı.

Alim KARACA

17.06.2019

2018 Faaliyet Raporu 2019 Performans Programı
  2017 Faaliyet Raporu 2018 Performans Programı Meclis Kararları Fethiye Kaymakamlığı