Belediyemizden 5 bin aileye ramazan paketi… 15 Mayıs 2019 Çarşamba

Fethiye Belediyesi, üçü Fethiye merkezde sabit olmak üzere 41 mahallede iftar yemeklerini sürdürürken, yardıma muhtaç 5 bin aileye de ramazan paketlerini dağıtmaya devam ediyor.

Fethiye Belediyesi Ramazan ayını dolu dolu geçirmeye devam ediyor. Bu kapsamda 41 mahallede verilen iftar yemeklerine ilaveten, Belediye ekiplerince kapı kapı yardıma muhtaç ailelere ramazan paketleri de dağıtılıyor. Fethiye Belediyesi’nin Ramazan ayında yapacağı çalışma sadece bununla sınırlı kalmıyor. Belediye ekipleri Ramazan ayı boyunca evinden çıkamayan kimsesiz vatandaşların evine de sıcak yemek servisi yapıyorlar.  Ramazan ayının ilk gününden bu yana yapılan sıcak yemek servisinde, evinden çıkamayan vatandaşlar için iftar saati öncesinde evlere servise çıkılıyor. Fethiye Belediyesi ayrıca iftar çadırlarında tasavvuf dinletileri de gerçekleştiriyor.

Alim KARACA

26.05.2019