KİTAP FUARI AÇILDI. 13 Mayıs 2019 Pazartesi

Fethiye Uluslararası Kültür ve Sanat Festivali etkinlikleri kapsamında Beşkaza Meydanı’nda kitap fuarı açıldı. Fuarın açılışını Fethiye Belediye Başkan Yardımcısı Oğuz Bolelli ile Azerbaycanlı şair Nazile Gültac birlikte yaptı.

11’inci Uluslararası Fethiye Kültür ve Sanat Festivali etkinlikleri kapsamında Beşkaza Meydanında hazırlanan kitap fuarına çeşitli yayın evlerinden temsilciler kitaplarıyla katılıyor. 1 hafta açık kalacak fuarda; Cumhur Kitap Yayınları Fethiye Sahafın yanı sıra, TUDEM yayınları, Mavi Bulut Yayınları, Doğan Egmont, Can Yayınları, Bilgi Yayınevi, Savaş Yayınları, Ekçi Yayınevi, Elma Yayınevi, Beyaz Balina Yayınları ile Fethiye Belediye Fen Lisesi öğrencileri katılıyor. Fuarın açılışını belediye başkan yardımcısı Oğuz Bolelli ile Azerbaycanlı şair Nazile Gültac birlikte yaparken açılışa; Azerbaycanlı Yazar Hümbet Hasanoğlu, Festival Komite Başkanı Mustafa Şıkman ile diğer yetkililer katıldı. Fethiye Belediye Başkan Yardımcısı Oğuz Boelli, “Kültürel erozyonun yer aldığı şu dönemde sorun temelde okumamak yatıyor. Dilerim bu tür etkinlikler okuma alışkanlıklarımızı arttırmakta etkili olur” ifadelerini kullandı.

Alim KARACA

26.05.2019