Kadınlar Günü’ne özel konser düzenlendi. 09 Mart 2019 Cumartesi

8 Mart Dünya Kadınlar Günü olması nedeniyle, Fethiye Belediyesi Özer Olgun Kültür Merkezi’nin kuruluşunun 15. Yılı etkinlikleri kapsamında, ‘Dünya Emekçi Kadınlar Günü’ konseri düzenlendi.

FBKM sanatçılarından Aysun Karasaçlı, Gonca Akdemir Oğuzhan, Mustafa Selçukoğlu, Ali Tunç ve Adem Kazan birbirinden farklı şarkıları seslendirirken, dinleyenler alkışlar eşliğinde sahne önünde dans etti. Fethiye Evi Gönüllüleri Kurucusu ve Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’nın eşi Nesrin Saatcı, günün anlam ve önemine ithafen yaptığı konuşmada “Günümüz kutlu olsun… bitti! Biz bunu saymıyoruz. Kadın gücünün arttığı nice Kadınlar Günü diliyorum. Fethiye Belediyesi’nin tüm personeli bizim için özeldir. Ama öyle bir kadın var ki, onunla çalışmaktan çok büyük keyif aldım. Hani bir odaya küçücük bir şey koyarsınız, o odaya elindeki sihirli değneği dokundurur ve oda güzelleşir” diyerek tüm kadınlar adına Belediye personeli Çiğdem Şeker’e plaket takdim etti.

Alim KARACA

26.05.2019