Başkan Saatcı’nın 8 Mart geleneği… 08 Mart 2019 Cuma

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı her yıl olduğu gibi bu sene de görevini 8 Mart Dünya Kadınlar günü nedeniyle bayan meclis üyesine devretti. Fethiye Belediye Başkan Yardımcısı Güzide Özkaya belediye çalışanları adına hazırladıkları çiçeği Belediye Başkan Vekili Funda Gürol’a sunarak kadınlar gününü kutladı.

8 Mart Dünya Kadınlar günü nedeniyle görevi Başkan Saatcı’dan devralan Fethiye Belediye Meclis Üyesi Funda Gürol yaptığı açıklamada; “8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü bir grup kadının daha iyi ve eşit çalışma şartları için yaptıkları grev ile başlayan bir süreçtir. Maalesef 120 kadın bu süreçte yaşamını yitirdi. Aradan bu kadar yıl geçmesine rağmen hala kadınların eşitlik, özgürlük ve emek için mücadele ettiklerini görüyoruz. Bugün vesilesiyle umuyorum ki hem dünyada hem de ülkemizde kadınlar, siyaset, sanat, ekonomi gibi birçok alanda yer alabilirler. Her 8 Mart’ta olduğu gibi sevgili Başkanımız Behçet Saatcı, bugün bir kadın vekil bıraktı. Bugün Belediye Başkan vekili benim. Başkanımıza bu nazik davranışı için çok teşekkür ediyorum. Tüm kadınlarımızın dünya kadınlar günü kutlu olsun” dedi.

Alim KARACA

26.05.2019