Kürek Yarışları sona erdi 04 Mart 2019 Pazartesi

Türkiye Kürek Federasyonu tarafından Fethiye Belediyesi’nin destekleriyle düzenlenen Akdeniz Kupası Kürek Yarışları sona erdi.

15 kulüpten 240 sporcunun katıldığı yarışlarda Fethiye Belediyespor Kürek Takımı, 2 altın, 6 gümüş ve 4 bronz madalya kazandı. Aynı zamanda Fethiye Belediyespor Kürek Takımı elde ettiği madalyalarla, yıldız erkeklerde birincilik, küçük kızlarda ikincilik, küçük erkekler ve genç erkeklerde üçüncülük kupasının sahibi oldu. Sporculara madalya ve kupaları törenle verildi.

Kürek yarışlarına verdikleri katkıdan dolayı Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı ve Fethiye Belediyespor Kürek Takımı Antrenörü Nasuf Dinçer teşekkür plaketine layık görüldü. Türkiye Kürek Federasyonu Başkanı İlhami İşseven tarafından verilen plaketi törene katılamayan Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’nın yerine Fethiye Belediyespor Kürek Takımı Antrenörü Nasuf Dinçer aldı.

Alim KARACA

26.05.2019