Kursiyerlerimiz sertifikalarını aldılar. 17 Ocak 2019 Perşembe

Fethiye Belediyesi tarafından gerçekleştirilen bisiklet kursları mezunlarını vermeye devam ediyor. Başkan Saatcı, Fethiye Belediyesi Trafik Eğitim Parkı’nda kurstan mezun olan kursiyerlere diplomalarını vererek, Fethiye’de bisiklet ağını daha da arttıracaklarını ifade etti. Kursiyerler arasında Anne Sevgi Demirhan ve kızı Meryem Zeynep Demirhan’ın diplomalarını beraber almaları, katılımcılar tarafından bol bol alkışlandı. Anne Demirhan ve kızı Zeynep’e diplomalarını Başkan Saatcı takdim etti.

65 kursiyerin bugün itibariyle diplomalarını alacaklarını ifade eden Fethiye Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Sorumlusu Fikret Kaynak, “Belediye Başkanımıza Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’nin bisiklet kursu açılmasıyla ilgili talebi üzerine başlayan kurslarımız şuanda 200 kursiyere ulaştı. Tamamen ücretsiz kurslarımızda daha önce de 30 kursiyerimize sertifika vermiştik. Sorumluluk duygusuyla buraya gelen tüm kursiyerlerimize teşekkür ediyorum” dedi.

“Yarım adaya bisiklet yolu yapacağız”

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı ise, “İçinizde memurlar, iş kadınları, ev hanımları var. Tüm yoğunluğunuza rağmen buraya gelerek kurs almanızdan dolayı gerçekten tebriği hak ediyorsunuz. Biz Fethiye’nin tamamında bisiklet ağımızı daha da arttırarak, herkesin bisiklet ile evinden işine gitmesini sağlamak istiyoruz. Bununla ilgili projelerimiz var. Boncuklu yarım adasında sportif amaçlı tamamen bisiklet yolu yapacağız. Orada takriben 14 km’lik bir parkur olacak. DSİ’nin dere ıslahı yaptığı Karaçulha’ya kadar giden bölgeye bisiklet yolu yapmak için projelerimizi hazırladık. Aynı zamanda baharda tüm kursiyerlerimizle beraber Fethiye’mizde bisiklet etkinlikleri gerçekleştireceğiz. Sorumluluk duyarak buraya gelen tüm katılımcılara ayrı ayrı teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Alim KARACA

24.04.2019