Soğuk kış gününde sıcak çorba ikramı... 28 Aralık 2018 Cuma

Fethiye Belediyesi tarafından özellikle üreticilerinin yer aldığı Cuma Pazarı’nda soğuk hava dolayısıyla çiftçilere ve alışverişe gelen vatandaşlara tarhana çorbası ikramı yapıldı. Sabah erken saatlerde soğuk havaya rağmen tezgâhlarını açan ve alışverişe gelen vatandaşlar Fethiye Belediyesi’nin sıcak çorba ikramı ile ısındı.

Fethiye Belediyesi Başkan Yardımcısı Tufan Kaçar da dağıtıma katılarak, esnaflara hayırlı işler diledi. Kazanlardaki tarhana çorbası, sıcak sıcak vatandaşlara ikram edilirken, vatandaşlar ve esnaflar çorba dağıtımından duydukları memnuniyeti dile getirerek, teşekkür etti.

Başkan Yardımcısı Tufan Kaçar,  “Böyle soğuk bir günde Cuma Pazarımızda sıcak bir ikramda bulunalım istedik. Buraya gelen teyzelerimiz, amcalarımız, ağabeylerimiz Fethiyeliler için ürettikleri ürünleri, soğuk hava olmasına rağmen satışa sunuyorlar. Biz de hem üretici çiftçilerimize hem de alışverişe gelen vatandaşlarımıza bu soğuk kış gününde çorba ikramında bulunduk” dedi.

Alim KARACA

24.04.2019