Başkan Saatcı, Fen Lisesi Müdürü Sertkaya’yı ziyaret etti. 24 Aralık 2018 Pazartesi

Fethiye Belediyesi tarafından yapılarak hizmete açılan Belediye Fen Lisesi’nde görev değişikliği olmuş, Ramazan Sertkaya okul müdürlüğü görevine atanmıştı. Başkan Behçet Saatcı beraberinde Başkan Yardımcısı Mehmet Yılmaz Cesur ile yeni atanan Sertkaya’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Öğrencilerin de ilgiyle karşıladığı Başkan Saatcı, “Başarılarıyla sadece Fethiye’nin değil, Muğla’nın da gururu olan Belediye Fen Lisesi’nde bir görev değişikliği oldu. Eksik olmasın Ramazan kardeşim bizi ziyaret etmişti. Biz de kendisi öğretmen olan Başkan Yardımcım Mehmet hocamla iadeyi ziyaret gerçekleştiriyoruz. İnanıyorum ki, Mustafa hocadan aldığı emaneti daha da yukarılara taşıyacak. 20 yıllık Belediye Başkanlığım döneminde en doğru yatırım Belediye Fen Lisesi ve çevresel faaliyet açısından ördek adasıdır. Eseri yapmak önemli değil, o eserin sizleri gururlandırması çok önemlidir. Ben, Belediye Fen Lisesi yönetimini, öğretmen, öğrenci ve velilerimize ilçemizi ve ilimizi gururlandırdıklarından dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Hedeflerinin başarı ortalamasında Türkiye’de ilk 10’a girmek olduğunu ifade eden Okul Müdürü Ramazan Sertkaya, okulun ilçeye kazandırılmasında emeği olan başta Başkan Saatcı olmak üzere herkese teşekkür etti.

Alim KARACA

24.04.2019