Saatcı ailesinin mutlu günü… 16 Aralık 2018 Pazar

Belediye Başkanımız Behçet Saatcı’nın küçük oğlu Fatih Saatcı, gerçekleşen düğün merasiminde hayatını Sude Öykü Yavuz’la birleştirdi. Binlerce davetlinin katılımıyla Tuana Tatil Köyü’nde yapılan düğünde, Saatcı ailesini bu mutlu gününde Fethiyeliler yalnız bırakmadı.

Fatih ve Sude Öykü çiftinin nikah şahitliğini İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı Cihan Paçacı, Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, YSK Başkanı Sadi Güven, Eski Milletvekili Hasan Özyer, Prof. Dr. Mustafa Saatcı, Esin Oruç ve Ali Osman Demirci yaptı.

Düğün yerine gelen misafirler katılımın yoğun olmasından dolayı Tuana Tatil Köyü’ne yaklaşık 2,5 – 3 km dışına kadar araçlarını park ederek, yürüdüler. Çiftin nikahını Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı kıyarken, tüm misafirlere katılımlarından dolayı teşekkür etti. Başkan Saatcı, “Bir baba için sanırım en şerefli günlerden bir tanesi. Ben bugün küçük oğlumun nikahını kıyacağım. Allah tüm bekar arkadaşlara nasip eylesin” dedi. Başkan Saatcı ayrıca Tuana Tatil Köyü Genel Müdürü Nurkaya Gündoğdu ve organizasyonu gerçekleştiren Güliz Nalbantoğlu’na da teşekkür etti.

Alim KARACA

24.04.2019