İzmir Fuarı’nda gözler Başkan Saatcı’da… 07 Aralık 2018 Cuma

Bu yıl 12.si düzenlenen Travel Turkey İzmir Fuar ve Kongresi’nde ‘Yeni Trend Fethiye’ sloganıyla kurulan Fethiye standına ilgi yoğun oldu. Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, İzmir Travel Turkey Fuarı’na katılım sağlarken, CHP’nin Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı adaylığını açıklamasının ardından Muğla’nın tüm ilçe stantlarından Başkan Saatcı’ya ziyaretler gerçekleşti.

Kültür ve Turizm Bakanlığının himayesinde, İzmir Fuarcılık Hizmetleri Kültür ve Sanat İşleri AŞ (İZFAŞ) ve TÜRSAB tarafından İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde organize edilen Travel Turkey İzmir Fuarı ve Kongresi'nde bu yıl 38 ülke ile 48 ilden bin 200'ü aşkın katılımcı yer alıyor. Fuarda 3 gün boyunca sektörün bileşenleri bir araya gedi.

Başkan Saatcı, Datça, Marmaris ve Bodrum stantlarından gelen Belediye Başkanları, STK temsilcileri ve birçok vatandaşla da sohbet etti. Fuarda, “Yeni Trend Fethiye” sloganıyla katılım sağlayan Fethiye standına da ilgi yoğun olurken, Başkan Saatcı gelen misafirleri tek tek ağırladı. Fethiye turizmi, iş dünyasının katılım sağladığı standın açılış kokteylinde turizm ajansı temsilcilerinin Fethiye’ye olan ilgisi dikkatlerden kaçmadı.

Alim KARACA

24.04.2019