Fethiye Belediyesi AB proje ortaklarına ‘çevre’ sunumu yaptı. 29 Kasım 2018 Perşembe

“Erasmus+ Think Green” Uluslararası Avrupa Birliği Projesi kapsamında Fethiye’ye gelen bir grup proje ortakları Fethiye Belediyesi’ni ziyaret etti. Fethiye Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü’nce çevresel faaliyetler ve yenilebilir enerji kaynaklarıyla ilgili yapılacak olan yatırımlar katılımcılara anlatıldı.

Think Green Meeting Plan kapsamında Fethiye Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin yürüttüğü projede misafir öğretmenlere çeşitli sunumlar gerçekleştirildi. Fethiye Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Selver Hatice Kabak yaptığı İngilizce sunumda çevrenin önemi, Fethiye’de yapılan çevresel faaliyetler, yenilebilir enerji kaynaklarının Belediye projelerinde kullanıldığı alanlar, rekreasyon alanları ve park alanları sayesinde kişi başına düşen yeşil alanların arttığına ve sürdürülebilirlik kavramlarıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Belediye Çevre Mühendisi Selver Kabak’ın sunumu beğeniyle katılımcılar tarafından takip edildi.

13.12.2018