Başkan Saatcı, “Ramazan davulu gibi uzaktan ötmesinler” 26 Kasım 2018 Pazartesi

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, Pamukkale TV’de ‘seçim 2019’ programının canlı yayın konuğu oldu.  ‘Fethiye’ye gelecek yatırımlara engel oluyor’ iftiralarına cevap veren Başkan Saatcı, “Kimse ramazan davulu gibi uzaktan ötmesin. Fethiye’ye ne yapılacaktı da biz engel olduk? Fethiye’ye yapılan her işe hem Büyükşehir hem iktidara müteşekkir oluruz.  Ancak ne yaptılar? Ben tabi ki yapılmayana tepki koyacağım. Ben Fethiye’nin kavgasını yapıyorum” dedi.

“İthal adaylar ilçeleri ve illeri yönetemezler”

Siyasi partilerinde atamayla yaptıkları aday belirleme yöntemiyle ilgili eleştirilerde bulunan Başkan Saatcı, özellikle şehir dışından gelen ithal adaylara tepki göstererek, “Belediyecilik dışarıdan atamayla yapılacak iş değildir. Belediyecilik o yörenin havasını teneffüs etmiş, suyunu içmiş, iklimini bilen, o kültürde yetişmiş insanların oradaki vatandaşlara hizmet ettiği başkanlarla olur. Fethiye’yi Beşkazalılık ruhunu içine çekmiş, İzmir’i Karşıyaka’nın yosunlu deniz havasını teneffüs etmiş insanlar yönetebilir. İthal adaylar ilçeleri ve illeri yönetemezler. Çünkü o şehri de, insanlarını da, kültürlerini de bilmezler” dedi.

“Fethiye’ye taş üstüne taş koyan benim dostumdur”
Başkan Saatcı ayrıca kendisine atılan iftiralara da değinerek, “Hiç kimse ramazan davulu gibi uzaktan ötmesin. Fethiye’ye ne yapılacaktı da biz engel olduk? Fethiye’ye yapılan her işe hem Büyükşehir hem iktidara müteşekkir oluruz. Ancak ne yaptılar? Tabi ki yapılmayanlara tepkimi koyacağım. Fethiye’ye kim taş üstüne taş koyarsa, benim dostumdur. Kim Fethiye’ye zarar verirse benim şahsi değil, ilçem adına düşmanımdır. Ben Fethiye’nin kavgasını yapıyorum” diye konuştu.

13.12.2018