Başkan Saatcı'dan öğretmenine büyük vefa... 24 Kasım 2018 Cumartesi

Her yıl 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde ilkokul öğretmeni rahmetli Osman Orhan'ı mezarı başında ziyaret eden Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, bu yıl da öğretmenini unutmadı.

Başkan Saatcı, sınıf öğretmeni Osman Orhan’ın Zorlar Köyü'ndeki mezarına giderek, dua etti.

Mezar ziyareti sonrası tüm öğretmenlerin gününü kutlayan Başkan Saatcı, “Her 24 Kasım’da özellikle bir çocuğun yetişmesinde, eğitim çağına başlayan öğrencilere ilk dersi veren ilkokul öğretmenleri insanlar için çok özeldir. Osman hocamda benim hayatımda çok özel bir insan. Hem bir vefa duygusu hem de gelecek kuşaklara bunu aktarmak düşüncesiyle her 24 Kasım’da gelip, hocamın mezarını ziyaret ediyorum. İnancımız gereği bir Fatiha okuyoruz. Yanında eşi Saliha teyzem yatıyor. Sağ tarafımda ise Erdal ağabeyim yatıyor. Erdal ağabeyi de zamansız kaybettik. Ben sadece onlara değil, ebediyete intikal etmiş, başta Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ümüz ve tüm öğretmenlerimize de dua ettim. 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle onları bir kez daha anıyoruz.  Verdikleri her şey için, bizlerin üzerindeki emeklerinden dolayı kendilerine teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunuyorum” dedi.

13.12.2018