Faruk Kaya, “Okullarımız adına Başkan Saatcı’ya teşekkür ediyoruz” 23 Kasım 2018 Cuma

24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Kaya ve beraberinde öğretmenler, Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’ya ziyarette bulundular. Okulların ihtiyaçlarına Fethiye Belediyesi olarak sürekli destek verdiklerinden dolayı Başkan Saatcı’ya teşekkür eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Kaya, “Ne zaman başımız sıkışsa, Fethiye Belediyesi ilk koştuğumuz yer” dedi.

Samimi ortamda geçen ziyarette Başkan Saatcı,Bu tür özel günler hem birbirimizi görmemize vesile oluyor, hem de kurumlar arası bağın daha da kuvvetlenmesini sağlıyor. Sadece öğretmenler günü değil gümrük günleri var, orman haftası var. Ben bu özel günlerde mümkün olduğunca ilgili müdür arkadaşları ziyaret etmeyi adet haline getirdim. Sizlere teslim ettiğimiz kurumların fiziksel bakım ve onarımına itinam gösterilmesinin karşılığını görünce, çocuklarımızın eğitimsel başarılarını görünce bizler de keyif alıyoruz. Belediye Fen Lisesi hepimizin gururu oldu. Hedef daima daha da yukarı” dedi.

Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Kaya ise, “Fethiye Belediyesi bizim elimiz, en büyük destekçimiz. Ne zaman başımız sıkışsa, ilk koştuğumuz yerdir. Okullarımızın ihtiyacı olduğunda eksiklerimiz gayet güzel tamamlanıyor. Bunların vatana, millete hizmet olarak bakılması bizi ayrıca mutlu ediyor. Bu anlamda 24 Kasım Öğretmenler günü münasebetiyle öğretmen arkadaşlarımızla Başkanımız Behçet Saatcı'ya bir ziyaret gerçekleştirmek istedik. Yapmış olduğunuz katkılardan dolayı da okullarımız adına teşekkür ederiz” diye konuştu.

Alim KARACA

16.07.2019

2018 Faaliyet Raporu 2019 Performans Programı
  2017 Faaliyet Raporu 2018 Performans Programı Meclis Kararları Fethiye Kaymakamlığı