Başkan Saatcı’dan Doğa ve HATEM Okulları’na ziyaret! 12 Kasım 2018 Pazartesi

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, Fethiye Doğa Koleji ile HATEM Okulları’na ziyaretler gerçekleştirdi.

Başkan Saatcı, “Atatürkçü, özgür, dürüst bireyler yetiştiren öğretmenlerimize teşekkür ediyorum”
Doğa Koleji Kurucusu İbrahim Erdem, İlkokul Müdürü Hasim Değer, Lise Müdürü Hakan Özer, Müdür Yardımcısı Murat Koç tarafından karşılanan Başkan Saatcı, okulun Fethiye’ye hayırlı olmasını diledi. Ziyarette değerlendirmelerde bulunan Başkan Saatcı, “Yapımı esnasında bile işin içindeydik. Doğru, dürüst okulların açılması bizim en büyük dileğimizdir. Doğa Kolejinin yapımına bizler de evlatlarımız için destek olduk. Çocuklarımızın gelişmesinde büyük katkı sağladığını düşündüğüm öğretmen arkadaşlarıma kolaylıklar diliyorum. Atatürkçü, özgür, dürüst bir birey olarak yetişmesini sağlayan öğretmenlerimize teşekkürlerimi sunuyorum. İnşallah evlatlarımız gelecekte ülkenin köşe taşları olacaklar. Aynı zamanda Doğa Koleji’ni Fethiye’ye kazandırılmasında emeği olan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum” dedi.

Doğa Koleji Kurucusu İbrahim Erdem ise, Başkan Saatcı’ya okulun Fethiye’ye kazandırılması konusunda verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti.

“Sık sık değişen müfredatlara rağmen…”

HATEM okullarına da bir ziyaret gerçekleştiren Başkan Behçet Saatcı, “Bu kadar sık değişen müfredat, sık değişen milli eğitim politikası içerisinde doğruyu bularak evlatlarımızı hayata kazandırmak öğretmenlerimiz için gerçekten çok zor. Allah öğretmenlerimize kolaylıklar versin. HATEM Okulları da gerçekten gayet başarılı bir şekilde faaliyet gösteriyor. Okul Müdürümüz Mehmet Uzunoğlu, Okul Aile Birliği ve tüm okul kadrosunu tebrik ediyorum” dedi.

Alim KARACA

24.04.2019