Mehmet Kocadon, Başkan Saatcı'yı ziyaret etti. 01 Aralık 2018 Cumartesi

CHP Muğla Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı olan, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Fethiye'de bir dizi ziyaretlerde bulundu. Son ziyaretini Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı'ya gerçekleştiren Kocadon, "Muğla'yı seçilmişlerle yöneteceğiz" dedi. Başkan Saatcı ise, Kocadon'un aday adaylığından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Genel merkez tarafından aday gösterilirse bizim açımızdan hiç bir sıkıntı yok. Ancak şuan ki başkan olan ağabeyimiz, arkadaşımız aday yapılırsa, kartları tekrar karar, masaya dağıtırız" dedi.

Samimi ortamda geçen ziyarette Başkan Saatcı'yla yıllardan bu yana arkadaş olduklarını ifade eden Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, "Şöyle bir baktığımızda Fethiye'de bir Bodrum sevgisi oluşmuş. İnsanların kucaklamaları, iyi niyetle karşılamalarından dolayı, bütün Sivil Toplum Örgütleri başkanlarına, halkına ve sizlere çok teşekkür ediyorum. Biz başkanımla beraber uzun yıllardır bu görevi yapıyoruz. Ben 20 yıldır bu görevi yapıyorum. Şimdi de Büyükşehir yasasıyla ben 10 tane belediye kapattım. Bu süreçte de Başkanımla Muğla'ya gelip gittik. Biliyorsunuz Büyükşehir'e adayım. Bu adaylık süresinde de ilçelerimizi tek tek ziyaret edeceğiz. Onların da görüşlerini ve fikirlerini alacağız. Bu işler nasip kısmet işidir. Partimiz aday gösterse bile önemli olan sandıktan çıkıp seçim kazanmaktır. Umarım hayırlısı olur ve Muğla'mıza seçilmişlerle hizmet ederiz" diye konuştu.

Başkan Saatcı'dan, "Kartları o zaman kararız"

Başkan Behçet Saatcı ise, "Sayın Başkanımın, 'Seçilmişlerle yöneteceğim' ifadesi, hepimizin sıkıntılı olduğu bir cümle. Aslında Muğla'nın artık barışmaya, kucaklaşmaya, hoşgörüye ve ortak akla ihtiyacı var. Mehmet Başkanım büyük bir cesaret örneği göstererek Büyükşehir'e adaylığını koydu. Önümüzde 5 aylık bir süreç var. Bu süre içerisinde aday adaylığından, adaylığa geçiş süreci netleşmeden bir şey konuşmak erken. Mehmet Başkan, Cumhuriyet Halk Partisi'nden Muğla Büyükşehir adayı olursa bizim için hiç bir problem yok. Fakat Başkanım ola ki aday olmaz veya aday yapılmazsa, şuan hali hazırdaki arkadaşımız devam edecek olursa da biz kartları tekrar karacağız ve masaya tekrar dağıtacağız. Ama ben her şeyden önce çalışma arkadaşım, 20 yıllık arkadaşım Mehmet kardeşimi bu çıkışından dolayı tebrik ediyor, başarılar diliyorum. Mehmet Kocadon'un Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı olması bizi sevindirir. Hayırlı uğurlu olsun. Hem kendi şahsı için hem de Muğla'mız için güzelliklere vesile olabilecekse Allah nasip etsin. Hem çalışma arkadaşlarıma hem Başkanıma gösterdikleri nezaketten dolayı teşekkür ediyorum" diye konuştu.

14.11.2018