Başkan Saatcı, “Fethiyespor kadrosuna güvenimiz tam!” 01 Aralık 2018 Cumartesi

Fethiyespor Kulübü yeni Teknik Direktörü Tarık Daşgün oldu. Fethiyespor Onursal Başkanı ve Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, Fethiyespor’un karakterli ve iyi oyunculardan kurulu bir kadroya sahip olduğunun altını çizerek, “Bu kadronun başarısız olma şansı yoktur” dedi.

İmza töreni sonrası açıklamalarda bulunan Başkan Saatcı, “Fethiyespor başarıya aç, bir yerden başlangıç yapmak gerekiyordu. Fethiyespor hocamızla beraber çıkışa geçecek diye umut ediyoruz. Fethiyespor’un karakterli ve iyi sporculardan kurulu bir kadrosu var. Bu kadronun başarılı olmaması mümkün değil! Telaş yapmıyorsak, kadroya güvendiğimiz içindir! Fethiyespor’un bu kadroyla, ligin sonunda olması hakkı değildir! Hangi arkadaşımla görüşsem bu kanaate varıyorum. Bizler kulübün ihtiyaçlarını gidermekte mükellefiz. Fethiye’nin gücü ve elimizden geldiği kadar… Hocanın başarısı, şehrin başarısıdır. Çok iyi bir şehre ve çok iyi bir takıma geldi. İddialı laflar söyledi. Bizler iddialı laf edenleri severiz. Bunu gerçekleştirmek için de buyur deme şansımız da oldu. Hepimizin izlerken keyif aldığı, herkesin gurur duyduğu, sonuç anlamında da oyunun karşılığının alındığı bir Fethiyespor izlemek hepimizin beklentisidir” diye konuştu.

Alim KARACA

24.04.2019