Kamuoyuna duyurulur. 03 Temmuz 2018 Salı

Belediyemizce Ramazan Bayramı dolayısıyla hazırlanan ve, ‘Adaletin ve liyakatın hüküm sürdüğü saygı ve huzur dolu bir ülke dileğiyle, iyi bayramlar. BAŞKA TÜRKİYE YOK!’ ifadelerine yer verdiğimiz bayram mesajına, Adalet ve Kalkınma Partisi Belediye Meclis Üyeleri kendi istekleri doğrultusunda mesajın altına imza vermemişlerdir.

Konuyla ilgili Belediyemiz Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Mehmet Divarcı, Ak Parti Belediye Meclis Üyeleri Grup Sözcüsü Turgay Öztürk ile görüşmüş, mesajda yer alan ifadelerden dolayı Sayın Öztürk,  grup olarak bu ilanın altına imza vermeme kararı aldıklarını belirtmiştir.

Spekülasyonlara yol açılmaması amacıyla kamuoyu açıklaması zorunlu hale gelmiştir.

Halkımıza saygıyla duyurulur.

Fethiye Belediyesi