e
Fethiyeli milli sporculardan Başkan Saatcı'ya ziyaret... 15 Mayıs 2018 Salı

Fethiye Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Harun Reşit Yiğit, beraberinde Fethiyeli milli sporcularla birlikte 15-19 Mayıs Gençlik Haftası nedeniyle Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı'yı ziyaret etti.

Fethiye Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Harun Reşit Yiğit, beraberinde Fethiyeli milli sporcularla birlikte Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı'yı ziyaret etti. 15-19 Mayıs Gençlik Haftası nedeniyle Başkan Saatcı'yı ziyaret ettiklerini belirten İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Harun Reşit Yiğit "Sporcunun başarı elde etmesinde, çalışmak ve bireysel yetenek ne kadar önemliyse, siz büyüklerimizin destekleri de en az o kadar önemli. Spor anlamında ne zaman bir sıkıntımız olsa, başkanımız daha derdimizi söylemeden ben buradayım diyor. Bu anlamda başkanımıza desteklerinizden dolayı çok teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

Fethiye milli sporcuları gösterdikleri başarılarından dolayı tebrik ederek altın hediye eden Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı ise "Çocuklarımıza fırsat tanıyınca, misliyle karşılığını veriyorlar" dedi.

25.05.2018