Belediyede Taşeron İşçi kadrosu sınavları başladı... 12 Mart 2018 Pazartesi

Fethiye Belediye personelinin 696 sayılı KHK ile taşeron işçilerin kadroya alınmaları ile ilgili sınavlar başladı. Bu kapsamda Fethiye Belediyesi'nde çalışan ve başvurusu onaylanan 450 taşeron işçi sınava katılacak. Kadro için girecekleri sınavlar İstiklal Marşı ve Hücum Marşı ile başladı.

Taşeron işçiye kadro verilmesi ile ilgili başvurularının onaylanmasının ardından Fethiye Belediyesi'nde çalışan 450 taşeron işçinin kadrolu pozisyonda çalışmaları için sınav maratonu başladı. Sınava katılmak için gelen belediye taşeron işçileri, İstiklal Marşı'nın kabulünün 97'nci yılı nedeniyle sınav öncesi İstiklal Marşı'mızı okudu ve Belediye Bando Ekibi'nin seslendirdikleri Hücum Marşı'nı dinledi. Hücum Marşı'nı da Zeytindalı Harekatı kapsamında Afrin'de terörle mücadele eden askerlere armağan ettiler. Sınav öncesi açıklama yapan Fethiye Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü M. Mesut Doğan "Bugün taşeron işçilerin kadroya geçiş sınavını gerçekleştireceğiz. Sınava 450 kişi katılacak ve 4 gün boyunca sürecek. Ayrıca bugün İstiklal Marşı'mızın kabulünün 97'nci yılı. Bu nedenle sınava İstiklal Marşı ile başlamak istedik. Belediye bando takımımız bize İstiklal Marşı ve Hücum Marşı'nı çaldılar. Hücum Marşı'nı da Afrin'de Zeytindalı Harekatı'nda çatışan Askerlerimize armağan ediyoruz. Allah güç kuvvet versin, onları korusun" ifadelerini kullandı.

16.08.2018