e
Tenis Milli Sporcusu Kaan'dan, Başkan Saatcı'ya ziyaret... 06 Mart 2018 Salı

Türkiye Tenis Milli Takımı seçme turnuvasında, adını milli formaya yazdıran Kaan Çepel, Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı'yı ziyaret etti. Başkan Saatcı'yı Fethiye Belediyesi Göcek Şubesi'nde ziyaret eden milli sporcu Kaan Çepel, Rusya'nın Kazan şehrinde 16 yaş Avrupa Kış Kupası finallerinde Türkiye'yi temsil edecek.

16 yaş Türkiye Tenis Milli takım seçme turnuvasında, milli takıma Kaan Çepel Fethiye'nin gururu oldu. 2017 Temmuz ayında Macaristan'da yapılan Avrupa Gençlik Olimpiyatlarında çeyrek finale kadar çıkan Kaan Çepel, Rusya'da düzenlenecek olan 16 yaş Avrupa Kış Kupası finallerinde Türkiye'yi temsil edecek. Göcek Tenis Kulübü Başkanı Çağdaş Ulukan ile birlikte Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı'yı ziyaret eden Milli Sporcu Kaan Çepel, Başkan Saatcı'ya Milli Takım Forması hediye etti. Göcek'te yaşayan ve eğitim hayatına Fethiye'de devam eden genç Kaan'ı tebrik eden Başkan Saatcı ise "Yaptığın bu bireysel spor, zor ve okulla beraber fedakarlık isteyen bir iş. Bu emeklerinin karşılığını zamanla göreceksin. Desteğimiz arkanda. Senin gibi değerli sporculara vakit ayırmak beni de mutlu ediyor" diyerek başarılarının daim olmasını diledi.

25.05.2018