e
Başkan Saatcı, “Her şeyimizi Atatürk’ümüze borçluyuz” 28 Şubat 2018 Çarşamba

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı beraberinde Başkan Yardımcısı Mete Atay’la birlikte Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanlığı görevine tekrar seçilen Haydar Murat Topçu’ya ziyarette bulundu.

Samimi ortamda geçen ziyarette Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, “3 dönem arka arkaya kazandığından dolayı Murat başkanımda altın kemeri aldı. Bir de rakipsiz seçilmiş. Bu da onun işini ne kadar iyi yaptığını gösterir. Çok özel bir görevi olan STK’nın başında. Şuan her ne kadar değeri kaybettirilmeye çalışılsa da, onun mümkün olmadığını hepimiz biliyoruz. Bu ülkede yaşayan herkes varlığını, adını soyadını Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına borçlu. Seçimlerdeki başarısından dolayı Murat kardeşimi kutluyorum” dedi.

ADD Başkanı Haydar Murat Topçu ise, “Başkanıma güzel dileklerinden dolayı, temennilerinden dolayı teşekkür ediyorum. Burası ışıklar ülkesi ve burayı aydınlatan Mustafa Kemal Atatürk’ün de ışığıdır.  Başkanımız da bu güzel coğrafyada ama güzel olduğu kadar da etki alanı yüksek, yönetilmesi zor bir bölgeyi bu kadar uzun zamandır yönettiği için biz de Fethiyeliler adına teşekkür ediyoruz. Kurumumuz el birliğiyle Cumhuriyet kazanımlarını ve günümüzde Başkanımızın da ifade ettiği gibi etkisizleştirmeye çalışılan Atatürkçülüğü biz ön plana çıkarma fikrindeyiz. Omuz omuza mücadele verdiğimizin de farkındayız. Başkanımızın bu katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz. Fethiye sevdalıları olarak da ayrıca kutluyoruz” şeklinde konuştu.

25.05.2018