Fethiye Evi Gönüllüleri, yardım köprüsü olmaya devam ediyor... 28 Şubat 2018 Çarşamba

Down Sendromlu öğrencileri eğitim gördüğü Silkar Günlükbaşı Okulu Özel Eğitim Merkezi'ne Fethiye Evi Gönüllüleri ve yardımsever işletme sahipleri tarafından ziyaret  gerçekleşti. Sınıfın eksiklerinin giderilmesinin ardından gerçekleşen ziyarette, özel eğitim sınıfı öğretmenleri tarafından hazırlanan sunum izletildi. Özel çocuklar ise kendi elleriyle hazırladıkları hediyeleri, Gönüllü kurucu Nesrin Saatcı'ya ve katkıda bulunanlara takdim ettiler.

Fethiye Evi Gönüllüleri önderliğinde Silkar Günlükbaşı Okulu Özel Eğitim Merkezi'nin eksikleri giderildi. Down Sendrom'lu öğrencilerin öğrenim gördüğü eğitim merkezine, Fethiye Belediyesi tarafından masaüstü bilgisayar ve yazıcı, Hotel Manaspark tarafından bilgisayar ve ekipmanları, Acil Medikal tarafından elektrikli el kurutma makinası, Fethiye Evi Gönüllüleri tarafından kolej tipi çalışma sandalyesi, laminant parke, stor perde ve eğitim malzemeleri, Marine Kafe tarafından klima hediye edildi. Bu malzemelerin ulaşım ve kargo işleri de Ege Ulaşım tarafından sağlandı. Bu kapsamda Fethiye Evi Gönüllüleri ve yardımsever işletme sahipleri önce Okul Müdürü Özlem Yeşil'i, ardından da özel eğitim sınıfını ziyaret ettiler.

Fethiye Evi Gönüllü Kurucusu Nesrin Saatcı, "Öncelikle emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Her zaman dediğimiz gibi biz kadına, eğitime ve özel çocukların hayatına dokunuyoruz. Eğitimde anasınıfına ve özel eğitime dokunuyoruz, çünkü toplumun eğitilmesi anasınıfında başlıyor. Karagedik İlkokulu'na Anasınıfı, sonra bu özel eğitim sınıfını yine yardımseverlerle birlikte yaptık. Damlaya damlaya göl olur. Bize destek olursanız biz de böyle güzellikleri yaşıyoruz. Bu konuda da bir güven ortamı oluşturduğumuza inanıyoruz. İnşallah daha güzel projelerle hep birlikte olalım" dedi.

16.08.2018