e
Soydemir,“Başkanımızın ‘Fethiye için iyi şeyler yapan bizim dostumuzdur’sözüne katılıyoruz 08 Şubat 2018 Perşembe

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, hayırlı olsun ziyaretleri kapsamında Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Soydemir’i de ziyaret etti. Samimi ortamda geçen ziyarette Başkan Mehmet Soydemir, Belediye Başkanı Behçet Saatcı’nın,

‘Fethiye için iyi şeyler yapan ve iyi şeyler düşünen herkes bizim dostumuzdur’ sözüne katıldıklarını ve kendisine teşekkür ettiklerini belirtti.

Ziyarette konuşan Başkan Saatcı, “Kırkpınar’da 3 kez üst üste kazanınca hem başpehlivan oluyorsun hem de altın kemer alıyorsun.  Mehmet kardeşim, Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanlığı’nda altın kemeri aldı. Şimdi ikinci altın kemere gidiyor. İlginçtir rakipsiz seçim kazanıyor. Esnaf Odası’nda gerçekleşen tek katılımlı başkanlık seçiminin nedeni, Sayın Mehmet Soydemir’in başarısıdır. Tüm üyeler memnun ki, karşısına aday çıkmıyor. Bu da nezaketen doğru bir tavırdır. Tüm yaşananlar, Mehmet kardeşimin ne kadar başarıyla bu işi yaptığını gösteriyor. Böyle seçim kazanmak da herkese nasip olmaz. Allah’ü Teâla bu sevgiden kendisini düşürmesin. İnşallah kendisini daha yüksek makamlarda görürüz. Hem yönetim kuruluna hem de esnaf kardeşlerimize saygılarımı sunuyorum. Onlara hayırlı işler, bol kazançlar diliyorum” dedi.

Soydemir, “Behçet Başkan esnafın her zaman yanındadır”

‘Behçet ağabey’ sözünü daha samimi olduğu için kullanmak istediğini belirten Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mehmet Soydemir, “Behçet ağabey her zaman Fethiye esnafının yanında. Hal ve Pazar Yeri’nde Fethiyeli esnafları adeta korudu, kolladı. Bunun gibi pek çok örnek var. Ben esnaflarımız adına kendisine teşekkür ediyorum. Biz esnafın nasıl yanında olduğunu biliyoruz. Gıptayla da izliyoruz, takip ediyoruz. Sayın Başkan gazetelere demeç vermiş ve demiş ki, ‘Fethiye için iyi şeyler yapan ve iyi şeyler düşünen herkes bizim dostumuzdur’ Biz de bu söze katılıyoruz. Kendisine de teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

25.04.2018