Başkan Saatcı, Erzurum BB Basketbol Takımı’nı makamında ağırladı. 22 Aralık 2017 Cuma

Geçen sezon ligde kalma mücadelesi veren Fethiyespor’un Erzurumspor BB maçı öncesinde Erzurum protokolünün, Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’ya göstermiş olduğu misafirperverliğin ardından Fethiye Belediyespor ile Cumartesi günü 16.30’da Fethiye’de karşılaşacak Erzurum Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı’nı Başkan Saatcı makamında ağırladı.

Başkan Saatcı, Erzurum’un geçen seneki maçtan dolayı ayrı bir yeri olduğunu kaydederek, “Erzurum ile Fethiye kardeş şehirler. Dadaşlar, sadece bizim değil, mertlikleriyle ülkemizi çok güzel temsil ediyorlar. Fethiyespor, Erzurumspor maçı öncesi ve sonrası görmüş olduğumuz dostluktan, kardeşlikten, yakınlıktan gerçekten mahcup olmuştuk. Fethiye’ye geldiğimizde arkadaşlarımı topladım ve dedim ki, ‘Erzurum’dan Fethiye’ye kimin işi düşerse, emirdir’ Bu ilişki şimdi katmerlenerek gidiyor. Erzurum Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Erzurum Belediyespor Başkanı Selami Keskin’e teşekkür ediyorum. Spor böyle yapılınca Atatürk’ümüzün dediği gibi, ‘Spor dostluk, barış, kardeşlik’ içeriyor.Alın teri dökenin, daha çok isteyen ‘kazanan’ olsun” diye konuştu.

Erzurum Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı  Antrenörü Hamit Kavurmacı ise, misafirperverlikten dolayı Başkan Saatcı’ya teşekkür etti.

21.09.2018