e
Başkan Saatcı, “Kapılarımız çocuklarımıza sonuna kadar açık!” 30 Ekim 2017 Pazartesi

Avrupa Kickboks Şampiyonası’na ikincisi Fethiye Belediyespor Kickboks Takımı’nın milli sporcusu Beyza Çelik, Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’yı ziyaret etti. Başkan Saatcı, “ Bakın Beyza Milli sporcu oldu. Artık Üniversite’de burs alacak. Spor akademilerinde önü açılacak. Gençler gelin, Belediyespor’un kapıları sizlere de her zaman açık” dedi.

Samimi ortamda geçen ziyarete Belediyespor Başkanı Hakan Tufan, Antrenör Ali Yorgun da katılım sağladı. Ziyarette konuşan Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, “Bakın 800- 900 öğrenciye burs veriyoruz.  O burs verdiğimiz öğrenciler, mezun olup bizleri ziyaret ediyorlar. O anın keyfi bambaşka. Bu da onlardan bir tanesi. Belediyespor’da spor yapan 600 çocuğumuz var. Bunların içerisinden daha önce milli olan evlatlarımız var. Beyza kızımız bırakın milli olmayı, Avrupa Kickboks Turnuvası’nda ikinci oldu. Yani Rus sporcuyu yenseydi, Avrupa Şampiyonu ağırlıyor olacaktık. O benim gözümde Avrupa Şampiyonu! Beyza’nın ailesi 6 yaşında judo eğitimlerine götürmüş. Yani görüyorsunuz, aile teşviki de burada çok değerli. Fethiye’de yaşayan çocuklara fırsat tanınırsa, çocuklarımızın başaramayacağız hiçbir şey yok! Atatürk’ümüzün Cumhuriyeti gençlere ne için emanet ettiğini buradan çok daha iyi anlıyoruz. Şunu da ayrıca belirtmeliyim ki, Beyza Milli sporcu oldu. Artık Üniversite’de burs alacak. Maaş alacak. Spor akademilerinde önü açılacak. Gençler gelin, Belediyespor’un kapıları sizlere her zaman açık” dedi.

Beyza Çelik ise, turnuvalarda büyük mücadele verdiklerini belirterek, “Belediye Başkanımız başta olmak üzere hocamla birlikte çok güzel başarılar aldık. İnşallah daha da iyi başarılar alacağız” şeklinde konuştu. Belediyespor Başkanı Hakan Tufan ise, “Amatör bir şekilde başlayan Belediyespor artık Milli takıma sporcular gönderiyor. Bu bizler için gurur verici. Sporcularımızla gurur duyuyoruz. İnşallah daha da güzel başarılar alacağız” ifadelerini kullandı.

23.11.2017