e
Camiler pırıl pırıl olacak. 26 Ekim 2017 Perşembe

Fethiye Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’nce 41 mahallede bulunan 110 camide temizlik çalışması yapılacak. Çalışmalar Nif köyü camiinde başladı.

Fethiye Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerince, cami halıları dahil olmak üzere temizlik çalışması yapılmaya başlandı. Çalışmaların 3 ay süreceğini belirten Temizlik İşleri Personeli Zafer Uludağ, “Ramazan’ı Şerif’te bu çalışmanın aynısını yapmıştık. Ekiplerimiz tek tek camilerimizi tertemiz yapmıştı. Biz yine Fethiye Belediyesi olarak camilerimizdeki çalışmayı köylerimizden başladık. Özellikle şunu ifade edeyim. Yeni aldığımız halı yıkama cihazı ile camilerimizdeki halı yıkandıktan hemen 2 saat sonra halılar tekrar kullanıla bilinecek. Yani yıkandıktan kısa bir süre sonra, hiç camiden çıkmadan halılarımız tertemiz olacak. Belediye Başkanımız Behçet Saatcı’nın talimatıyla çalışmalarımız başladı. Hayırlı olsun” dedi.

Nif Köyü Camii İmamı Recep Güngör ise, Belediye Başkanı Behçet Saatcı başta olmak üzere tüm personele temizlik çalışmasından dolayı teşekkür etti. Halıların yıkanıp hemen tekrar kullanılabilecek olmasının büyük kolaylık olduğunu belirten Güngör, “Camimiz tertemiz oluyor. Allah razı olsun” dedi.

23.11.2017