e
Teşekkürler 23 Ekim 2017 Pazartesi

Belediyemiz tarafından bu yıl 18.'sini düzenlediğimiz Uluslararası Fethiye Ölüdeniz Hava Oyunları Festivalimizi çok şükür kazasız belasız, alnımızın akıyla tamamladık. 6 gün boyunca 4.264 festival uçuşu gerçekleştirerek en yoğun festivale imza attık. Başta festivalimizi onurlandıran yerli ve yabancı pilotlara, festival destekçilerimiz Fethiye Kaymakamlığı, THK Fethiye Şubesi, Fethiye Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü, FETAV, MUÇEV, Babadağ Güç Birliği, FETOB, TÜRSAB, Çalış Güzelleştirme derneği ve Sky Walk Babadağ Teleferik İşletmesi ve diğer sivil toplum kuruluşlarına, festivalimize gösterileriyle katkıda bulunan Türk Hava Kurumu'na, misafirlerimize gönüllü olarak odalarını açan Ölüdeniz'deki otellerimize, organizasyon boyunca misafirlerimizin burnu bile kanamasın diye canla başla koşturan Jandarma Arama Kurtarma ve UMKE ekiplerine, hiç bir beklenti olmaksızın uçuşların emniyetli bir şekilde yapılmasını sağlayan THK'dan Arif Kemal Buhara ve ekibine, 2000 yılından bu yana organizasyonun kurucuları içinde bulunan ve yine yanımızda olan Kadri Tuğlu'ya, gelen misafir katılımcılar ile iletişim, sevk ve idarede mesai harcayan Şemsi Toprak ve gönüllü ekibine, akşam konserlerinde sahne alarak festivalimize renk katan yerli gruplarımız BlueStone, WhiteNoise ile kapanış konserimizde sahne alan Kurtalan Ekspres'e, gece gündüz koşturan ailem dediğim Belediyemiz Personeline ve 6 gün boyunca bizimle birlikte olan basın mensuplarımıza ve vatandaşlarımıza ilçem adına teşekkür ederim...

23.11.2017