“Her şeyi devletten alan belediyeler varken, yaptıklarımızla gurur duyuyoruz" 13 Ekim 2017 Cuma

Fethiye Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılacak olan Fethiye İşletme Fakültesi A bloğu tamamlandı. Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, son çalışmaları yerinde incelerken, “Etrafımızda her şeyi devletten alan belediyeler varken, sadece kendi yağıyla kavrulan, buna rağmen hiçbir resmi kuruma bir kuruş borcu olmayan, bir de bunlarla beraber Beşkaza Üniversitesi’nin bir bloğunu yapıp devletimize sunan bir belediye olmaktan gurur duyuyoruz” dedi.

Başkan Saatcı’nın İşletme Fakültesi’nde yapmış olduğu incelemelere, İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nden Hakan Tufan, İsmail Saraç ve İşletme Fakültesi Dekanı Erdoğan Gavcar da katıldı. Binanın tamamını sınıf sınıf gezen Başkan Saatcı, belediye ekiplerince yapılan peyzaj çalışmalarını da inceledi. Başkan Saatcı yaptığı değerlendirmede, “Biz buranın 2014 yılında temelini attık. 2017 yılında da bitirdik. Peyzaj çalışması da yapılıyor, yol çalışmalarını yaptık. İşletme Fakültesi’ne her türlü desteği veriyoruz. Sadece bina yapmadık biz buraya, çevresel düzenleme anlamında çalışmalar da gerçekleştirdik. İnşallah burası Beşkaza Üniversitesi’nin İşletme Fakültesi olacak. İlk günden bu yana benim hayalim buydu. İnşallah buradan yetişen çocuklarımız, ülkemizin köşe taşları olsunlar. Burada, ülkemizi bambaşka yerlere götürecek evlatlarımız yetişsin. Güzel bir iş ortaya çıktı. Fethiye halkının Fethiye Belediyesi’ne vermiş olduğu desteklerle, Fethiye Belediyesi’nin bir binası oldu. Etrafımızda her şeyi devletten alan belediyeler varken, sadece kendi yağıyla kavrulan, buna rağmen hiçbir resmi kuruma bir kuruş borcu olmayan, bir de bunlarla beraber Beşkaza Üniversitesi’nin bir bloğunu yapıp devletimize sunan bir belediye olmaktan gurur duyuyoruz. Bunu gerçekleştirmemizi sağlayan Saygıdeğer Fethiyelilere teşekkürü bir borç biliyorum” diye konuştu.

22.10.2017