18. Fethiye Ölüdeniz Hava Oyunları nefesleri kesecek. 12 Ekim 2017 Perşembe

İsmini ilk Türk Hava Şehidi'nden alan ilçemizde Fethiye Belediyesi tarafından organize edilen 18. Uluslararası Fethiye Ölüdeniz Hava Oyunları'nın hazırlıkları son hızıyla devam ediyor.  17-22 Ekim tarihleri arasında yapılacak Uluslararası Fethiye Ölüdeniz Hava Oyunları’na 20 ülkeden 500 paraşüt pilotu katılım sağlayacak.

THK’nın ve dünyaca ünlü akrobasi pilotlarının katılacağı Hava Oyunları Festivali 17 Ekim Salı günü saat: 11.00 da, Babadağ 1.700 metrede başlayacak.  Aynı gün Ölüdeniz Belceğiz Plajı’nda yamaç paraşütü gösterileri, akrobasi model uçak, yelken kanat, mikrolight, motorlu yamaç paraşütü ve balon şovları ve etkinlikleri yapılacak.

18 Ekim Çarşamba günü ise, Fethiye merkez Beşkaza Meydanı’nda saat: 10.30 ile 21.00 saatleri arasında, yine aynı gün saat: 11.30 ila 18.30 saatleri arasında Ölüdeniz Belceğiz plajında birçok etkinlikler yapılacak. Etkinlikler ve akrobasi şovları Perşembe günü Çalış Plajı’nda, Cuma Günü Belceğiz Plajı’nda Blue Stone konseriyle, Cumartesi günü yine Belceğiz Plajı’nda  saat: 20.00 de White Noise konseriyle sürecek. Pazar günü ise yine gün boyu akrobasi şovları devam ederken, Belceğiz Plajı’nda saat: 20.00 de Kurtalan Ekspress Konseri etkinlikler çerçevesinde yer alacak.

22.10.2017