e
Nif – Çenger arasına yeni yol! 14 Eylül 2017 Perşembe

Fethiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü asfalt ekibi tarafından Nif ile Çenger arasında yer alan köy yolları asfaltlandı. Asfalt dökümü öncesinde köy yolunda yol genişletme çalışması da yapılırken, ağaçların kesilmediği görüldü.  Fen İşleri Müdürü Başaran, “Doğaya zarar vermeden yolu hem genişletip hem de asfaltımızı döktük.  Üzümlü yoluna alternatif olarak vatandaşlarımız bu yolu da artık kullanabilirler. Bölge sakinlerimize hayırlı olsun” diye konuştu.

Köylerde hummalı bir çalışma gerçekleştiren Fethiye Belediyesi, kendisine bağlanan belde ve köylerde tozlu yol bırakmamak için büyük mücadele veriyor. Fethiye Belediyesi’nin kendi ekiplerince yapılan asfalt çalışmaları kapsamında Nif – Çenger yolu da tamamlandı. Belediye Fen İşleri Müdürü Tahir Başaran yaptığı değerlendirme de, “Biz burada sadece yol çalışması yapmadık. Dere yatağı geçişleri oluşturarak, yağmur suyunun yoldan uzaklaştırılması sağladık. Aynı zamanda yolu genişleterek bu yolu kullanan vatandaşlarımızın daha güvenli bir yolda seyahat etmelerini sağladık. Başkanımızın ağaçlarla ilgili hassasiyetini zaten tüm kamuoyu biliyor. Bizler de çalışmalarımızı bu yönde sürdürerek, yol genişletme çalışmaları kapsamında yeşili korumaya gayret gösterdik.  Toplamda sadece Nif – Çenger arasına 65 bin m² asfalt yaparak, vatandaşlarımızın hizmetine sunduk” dedi.

22.02.2018