Çöp arabalarından mesaj var! 06 Eylül 2017 Çarşamba

Fethiye Belediyesi’nin çöp kamyonları sadece çöp toplamayacak, vatandaşlara çevre bilincini aşılamak için mesaj da verecek.  Araçların üzerine yapılan reklam çalışmalarında, ‘Tatil sizin çevre hepimizin. Oturduğun yeri pak et, kazandığın lokmayı hak et’ gibi sözler yer aldı.

Özellikle yaz aylarında Fethiye’ye gelen turistlerle birlikte nüfusun yaklaşık 3-4 katına ulaştığı dönemde yoğun mesai yapan Fethiye Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, dikkat çeken bir kampanya başlattı.

Temiz toplum, temiz şehir!

Fethiye’ye gelen turistlerin de kirlettiği sokaklara çöp araçları ‘Tatil sizin, Çevre Hepimizin’ sloganıyla mesaj verecek. ‘Temiz bir çevre’ için yaz aylarında gece gündüz mesai yaptıklarını belirten Fethiye Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Osman Ünsal, çöp araçlarının üzerinde yazılan ifadelerle dikkat çekmeyi hedeflediklerini söyledi. Osman Ünsal, çöp araçlarının üzerine, ‘Doğanın sahibi değil, 1 parçasıyız’, ‘Çevreni nasıl bulmak istiyorsan, öyle bırak’, ‘Daha temiz bir çevre için, el ele’, ‘Temiz toplum, temiz şehir’ mesajlarına yer verdiklerini ifade etti.

19.10.2017