Bu gurur Fethiye’nin... 07 Ağustos 2017 Pazartesi

2000 yılında Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı tarafından kurulan Fethiye Belediyespor da bir kez daha milli gurur yaşanıyor. Belediyespor Kickboks takımı sporcusu Beyza Çelik, Samsun’da yapılan Milli Takım seçmelerini kazanarak, milli sporcu ünvanını aldı. Beyza Türkiye’yi, Avrupa Şampiyonası 60 kg genç bayanlar kickboks turnuvasında temsil edecek.

Türkiye Kickboks Federasyonu tarafından  milli takım seçmeleri Samsun Atatürk Kapalı Spor salonunda yapıldı. Yapılan seçmeye Türkiye Şampiyonasında ilk dört dereceye giren sporcular çağrıldı.  Fethiye Belediyespor Kulübü sporcusu Beyza çelik rakiplerini eleyerek seçmeyi birincilikle tamamladı. Belediyespor Sporcusu Beyza Çelik, Avrupa Şampiyonalarında 60 kg genç bayanlarda milli takım forması giyerek ülkemizi temsil edecek.

20.09.2017