9 ton tekstil atığı toplayarak ihtiyaç sahiplerine ulaştırdık 07 Ağustos 2017 Pazartesi

Fethiye Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü, bölgede ilk kez gerçekleştirilen tekstil atık toplama işlemi kapsamında 2 ayda 9,5 ton tekstil atığı toplayarak büyük bir başarının altını imza attı. Toplanan tekstil atıkları ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı.

Projenin başlaması ile birlikte, Fethiye Belediyesi sınırları içerisinde 100 konteynır hizmete girdi. Fethiye Belediyesi ile Trend Tekstil arasında imzalanan protokol çerçevesinde yürütülen çalışmalar neticesinde 2 aylık süre zarfında 9,5 ton tekstil atığı toplanarak hem ülke ekonomisine, hem de ihtiyaç sahiplerine kazandırıldı.

Fethiye Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Mahmut Bayrakdar yaptığı açıklamada “Fethiye Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü olarak toplanan tekstil atık miktarına bakıldığında projenin kısa sürede amacına ulaştığını görmekteyiz. Fethiye Belediyesi olarak geri dönüşüme ve çevresel değerlere sahip çıkan çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz. Halkımıza da çevreye ve çevresel değerlere göstermiş oldukları duyarlılıktan dolayı teşekkür ederiz” dedi.

18.08.2017