BELEDİYEMİZDEN TEKNECİLERİMİZE 'TÜRK BAYRAĞI'... 01 Ocak 1900 Pazartesi

Fethiye Belediyesi Liman Müdürlüğü, Kabotaj ve Denizcilik Bayramı dolayısıyla teknecilere Türk Bayrağı ve ‘Sevdamız Fethiye’ yazılı şapkalar hediye etti. Belediye Liman Müdürü Okan Arıkan, “Denizcilerimize karasularımızda gururla taşıdıkları şanlı bayrağımızı ve belediyemize ait şapkayı hediye ederek günlerini kutluyoruz” dedi.

Teknecileri tek tek ziyaret eden Fethiye Belediyesi Liman Müdürlüğü personelleri, Türk Bayrağı ve şapkalarını hediye ederek, kabotaj bayramını kutladı. Kabotaj ve Denizcilik Bayramının 91. yılını kutlayan Okan Arıkan, “1 Temmuz 1926’da yürürlüğe giren karasularımızın bağımsızlığı adına bir dönüm noktası olan bugünün anısına denizcilerimize karasularımızda gururla taşıdıkları şanlı bayrağımızı ve belediyemize ait şapkayı hediye ederek, günlerini kutluyoruz. Ayrıca tüm deniz şehitlerimizi de hayırla duayla anıyoruz. Denizcilikte istenilen seviyeye hızla ulaşabilmek ve iyi bir sezon geçirmek arzusuyla tüm sektörümüzün bayramını kutluyorum” diye konuştu.

23.08.2017