e
Başkan Saatcı, Fethiyespor'un başkanlarıyla buluştu... 18 Mayıs 2017 Perşembe

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, 1999 yılından bu yana Fethiyespor Kulüp Başkanlığı yapan isimlerle bir araya geldi. Başkan Saatcı, "Fethiyespor için neler yapabileceğimizi ve önümüzdeki kongre sürecini değerlendireceğiz" dedi.

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, 1999'dan bu yana görev yapan Fethiyespor Kulüp Başkanları ile akşam yemeğinde buluştu. Başkan Saatcı'nın Ecesaray Marina'da gerçekleşen davetine Şevki Çakal, Timur Fidan, Yavuz Torunoğulları, Nejat Ece, Esat Bakırcı, İsmail Öztürk ve Okan Uysal katıldı. Davete katılan başkanları kapıda karşılayan Başkan Saatcı'ya da Belediye Başkan Yardımcısı Mete Atay eşlik etti.

Yemek ile ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Behçet Saatcı "Bizi bu akşam bir araya getiren sevgi, güç, üst kimliğimiz Fethiyespor. 1999 yılından itibaren beraber çalıştığımız başkan arkadaşlarımla buluşma düşüncemiz vardı. Eksik olmasınlar hepsi de bizimle bu akşam bu sofrayı paylaşıyorlar. Değerli başkan arkadaşlarıma büyüklerime teşekkür ederim. Bir tane eksiğimiz var o da Can Bolat Gürbüz abi. O da bizim dönemimizde başkanlık yapmıştı. Kendisini rahmetle anıyorum. Bu akşam Fethiyespor'u, birlikteliği konuşacağız. Önümüzde bir kongre süreci var. Bunu değerlendirmemiz, Fethiyesporumuzu hak ettiği yere nasıl götürmemiz, yaşadıklarımızın tekrar edilmemesi için nasıl tedbirler almamız lazım, bunları bütün arkadaşlarımın birikimlerini tecrübelerini değerlendirerek önümüze bir yol haritası koymaya çalışacağız. Zaten biz her zaman diyoruz, konu Fethiyespor ise Fethiyelilik ise gerisi hikaye. Davetimizi kabul edip gelen bütün başkan arkadaşlarıma nezaketlerinden dolayı ayrı ayrı teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

23.11.2017