Belediyespor su sporlarında Türkiye Şampiyonu çıkardı. 09 Mayıs 2017 Salı

Türkiye Yüzme Federasyonu tarafından gerçekleştirilen Kule Atlama Bahar Kupası’nda, Fethiye Belediyespor Su Sporları Takımı Yıldız Erkekler kategorisi sporcuları 3 metrede Bera Kılıç Türkiye ikincisi, Eymen Kılıç ise Türkiye üçüncüsü, Tramplende Bera Kılıç Türkiye birincisi, Eymen Kılıç ise Türkiye üçüncüsü oldu.

2000’li yılların başında Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı tarafından kurulan Fethiye Belediyespor, şuanda 16 branşta Fethiyeli gençlere hizmet verirken, hem milli takımlara sporcu yetiştiriyor hem de Türkiye dereceleri ile göğüs kabartıyor. Fethiyeli çocuklara şans verildiği takdirde büyük başarılar elde edeceğini her fırsatta dile getiren Başkan Saatcı, en büyük amaçlarının Fethiye’de spor yapan genç sayısının en üst seviyeye çıkarmak olduğunu da ifade ediyor.

Bu kapsamda farklı branşlarda birçok üstün başarı elde eden Belediyespor, bu hafta da su sporlarında aldığı Türkiye dereceleriyle göğsümüzü kabarttı. Fethiye Belediyespor Su Sporları Takımı, 2 farklı kategoride 1 Türkiye birinciliği, 1 Türkiye ikinciliği, 2 Türkiye üçüncülüğü aldı. Fethiye Belediyespor Kulüp Başkanı Mustafa Ferizcan, takım sporcularını ve antrenörü tebrik ederken, kulübün kurucusu ve en büyük destekçisi Başkan Saatcı’ya ise teşekkür etti.

18.08.2017