e
Nesrin Saatcı, otizmli çocukları kahvaltıda bir araya getirdi. 21 Nisan 2017 Cuma

Fethiye Evi Gönüllüleri, Otizm Farkındalık ayı olması dolayısıyla, otizmli çocukları kahvaltıda bir araya getirdi.

Fethiye Belediyesi Engelsiz Masası’nın destekleri, Özel Saygın Rehabilitasyon Merkezi ve Özel Nursel Özdemir Rehabilitasyon Merkezi okul yönetimi, öğrencileri ve ailelerin katılımıyla gerçekleşen kahvaltı organizasyonu Senit Ekmek’te gerçekleşti. Fethiye Evi Gönüllü Kurucusu Nesrin Saatcı, otizmli öğrencileri kapıda karşılarken, kahvaltı sırasında servis yaptığı da görüldü. Otizmli çocuklarla tek tek ilgilenen Nesrin Saatcı, katılım gerçekleştiren tüm kurumlara teşekkür etti.

Senit Ekmek İşletmecisi Fatih Saatcı ise, böyle bir organizasyona ev sahipliği yaptıklarından dolayı mutlu olduklarını ifade ederek, “Otizm farkındalık ayı olması dolayısıyla bugün Fethiye Evi Gönüllüleri ve Fethiye Belediyesi Engelsiz Masasının destekleri, Özel Saygın ve Özel Nursel Özdemir Rehabilitasyon Merkezi otizmli öğrenci ve velilerinin katılımıyla kahvaltı yaptık. Onların bizden bir farkının olmadığını göstermek, en büyük amacımız. Elimizden geldiğince destek olmaya çalışıyoruz. Bundan sonra da bu tür sosyal projelerde yer almaya devam edeceğiz” diye konuştu.

25.05.2018