Başkan Saatcı, “Beşkazalılar birlik olunca hep kazandı” 21 Nisan 2017 Cuma

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup’ta yılın maçı Pazar günü Fethiye Şehir Stadı’nda oynanacak. Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı beraberinde Başkan Yardımcısı Mehmet Yılmaz Cesur ile birlikte Keçiörengücü maçı öncesi, Fethiyespor idmanını izledi.

Antrenman sırasında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Başkan  Saatcı, “Biz bitti demeden bitmediğini Fethiyespor oyuncuları Zonguldak Kömürspor maçında gösterdiler. Önümüzde 2 hafta kaldı. Önce bu hafta işimizi halledeceğiz sonra Erzurumspor’da son noktayı koyacağız. Ben herkesi Fethiyespor’a destek vermeleri için Pazar günü stada davet ediyorum. Beşkazalılar birlik olunca bugüne kadar hep kazandı. Bu hafta da bu birlik beraberliği gösterip Fethiyespor yani üst kimliğimiz mutlaka kazanacaktır” diye konuştu.

24.04.2017