Başkan Saatcı’dan Dr. Uğur Muslu’ya tebrik ziyareti 12 Nisan 2017 Çarşamba

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, Fethiye Devlet Hastanesi’nin başarılı onkoloji uzmanı Dr. Uğur Muslu’ya ziyarette bulundu.

Başkan Saatcı, ziyareti Fethiye adına gerçekleştirdiğini belirterek, “Vefat etmiş bir hastanın ailesine başsağlığına gittiğimde, sizin ilginiz ve alakanızdan dolayı övgüyle bahsettiler. Biz halkın içinde olduğumuz için isminizi sürekli duyduk. Bu da bize bir sorumluluk yükledi. Bu sorumluluğu yerine getirmek için, Belediye Başkan Yardımcım Mehmet Hocamla size, Fethiye adına, hastalarınıza göstermiş olduğun yakınlık adına, vatandaşlara verdiğiniz psikolojik destek anlamında teşekkür etmek istedik. Ben 18 yıldır belediye başkanıyım. Vefat etmesine rağmen, ailenin doktor hakkında bu kadar olumlu şeyler konuştuğunu  ilk kez duyuyorum ve tebrik ediyorum” diye konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Uzm. Dr. Uğur Muslu ise, hastalara ellerinden geldiğince faydalı olmaya çalıştıklarını ifade ederek, “Hastalığın zaten kendisi zor, biz de vatandaşlarımıza her anlamda hayatlarını kolaylaştırma konusunda destek veriyoruz. Ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

20.09.2017