Başkan Saatcı, Polis teşkilatının 172. yılını kutladı... 10 Nisan 2017 Pazartesi

10 Nisan Türk Polis Teşkilatının 172. kuruluş yıl dönümü nedeniyle Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, Fethiye İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Yapalıal'ı ziyaret etti.

Tüm Türkiye’de gururla kutlanan 10 Nisan Türk Polis Teşkilatının 172. kuruluş yıl dönümü nedeniyle Belediye Başkanı Behçet Saatcı, Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü'nü ziyaret ederek polis teşkilatını tebrik etti. Emniyet Müdürü Mehmet Yapalıal ile görüşerek ilçedeki ve ülkedeki tüm polis teşkilatının günlerini kutlayan Başkan Saatcı, "1845'den bu güne kadar 172 yıldır halkın can ve mal güvenliğini sağlamak az değil. Gün geldiği zaman halkın müdafaası için ve sivil vatandaşlarımızın sağlıklı adaletli huzurlu ve emniyetli yaşayabilmesi için her türlü fedakarlığı yapan, canını vatandaşa hizmetten esirgemeyen polis arkadaşlarımızın gününü kutluyor, saçlarının teline zarar gelmemesi dileğiyle polis haftasının hayırlı olmasını diliyorum. İnşallah Türkiye'de güzel günlerin gelmesine terörün bitmesine vesile olan bir haftası olsun. Allah'ın koruması ve kollaması hep üzerlerinde olsun" ifadelerini kullandı.

Ziyaretinden dolayı Başkan Saatcı'ya teşekkür eden Fethiye İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Yapalıal ise "Başkan Saatcı hiçbir zaman desteklerini bizden esirgemedi. Tüm meslektaşlarım adına kendisine teşekkür ediyorum" dedi.

21.06.2018