e
Belediyespor’un minik kızları, çeyrek finalde… 04 Nisan 2017 Salı

Fethiye Belediyespor, Mini Voleybol İl Şampiyonası’nda minik kategorisinde çeyrek finale kaldı.

Fethiye Belediyespor minik kızlar voleybol takımı 2. Turda namağlup olarak bitirdiği maçlar sonrasında çeyrek finale adını yazdırdı. Bodrum ihtisas ve Milas Belediyespor’u yenen minik kızlar, grup liderliğini de almış oldular.  Takım Antrenörü Ali Elmadibi, “Minik kızların bu yıl elde ettiği başarılar, gelecek yıllar için bizler adına büyük umut oldu. Gerçekten iyi bir performans göstererek, gruptan lider çıkıp, çeyrek finale adını yazdırdık. A takımımız yanı sıra, B takımımız da kendilerinden yaşça büyük takımlarla mücadele etmesine rağmen, gayet güzel sonuçlar aldı. Minik kızlarımız için hedefimiz çeyrek finalin ardından yarı finallere çıkmaktır. Ben burada bizlere büyük destek veren Belediye Başkanımız Behçet Saatcı, Kulüp Başkanımız Mustafa Ferizcan, bizlere güvenen ailelerimiz ve sporcularıma tek tek teşekkür ediyorum. İnşallah finallere kadar çıkıp, Fethiye’mizi en güzel şekilde temsil edeceğiz” diye konuştu.

13.12.2017