Başkan Saatcı’dan moral ziyareti 04 Nisan 2017 Salı

Ligde kalma mücadelesi veren Fethiyespor'a, Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı moral ziyaretinde bulundu.

Fethiyespor, bu sabah tesislerde yaptığı antrenmanla Zonguldak Kömürspor maçı hazırlıklarını sürdürdü. Takıma moral vermek amacıyla Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı beraberinde Başkan Yardımcısı Mehmet Yılmaz Cesur’la sabah antrenmanını ziyaret etti. Başkan Saatcı'ya, Fethiyespor Kulüp Başkanı Arif Okan Uysal ve yöneticilerde eşlik etti. Bir süre antrenmanı izleyen Başkan Saatcı ve kulüp yöneticileri daha sonra tesislerden ayrıldı.

Başkan Saatcı yaptığı açıklamada, “Ortada 12 puan var. Bu 12 puanın 7-8’ini aldı mı Fethiye hiçbir sıkıntı yaşanmayacağını hepimiz biliyoruz. Futbol bu. Hiç ummadığın yerden 4-5 yersin. Son 7 haftadır sıkıntı yaşıyoruz. Yanılmıyorsam 6 mağlubiyet, 1 beraberlik var. Bu mağlubiyette canımızı acıttı. Doğruya doğru! Maçlar bitti. Geriye dönüp bakmayacağız. Futbol her ne kadar fiziksel güce dayanıyorsa da, psikolojikte bir olay. Sosyal medyadan halkımızın kenetlendiğini görüyoruz. Biz de bugün çocuklara moral vermeye geldik. Son 4 hafta buradayız. Dünle işimiz olmaz bizim! Bu takım kümede kalacak, ondan sonra kongre gelecek. O zaman herkes eteğinde ne varsa döker. Ama şimdi bir olma, iri olma, diri olma, etle tırnak gibi olma zamanı! Hiçbir çatlak ses, bu camiaya fayda getirmez. Zarar getirir. Şuan kulüp yönetimimizin ve futbolcularımızın etrafında bir zırh gibi duruyoruz. Destek vermeye geldik. Biz çıkıp oynamayacağız ama onlara moral vereceğiz. 1933 yılında kurulmuş, bu şehrin arması bulunan formanın hakkını verecekler. Bu süreçleri önceden de yaşadık. Fethiyespor, zor günlerde Türk insanının kendine has özelliğindeki gibi kenetlenir. Allah izin verirse bunları aşacağız” diye konuştu.

29.05.2017