e
Belediyespor Kürek Takımı dereceyle döndü. 23 Mart 2017 Perşembe

Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığı Kupası Kürek Yarışları’nda, Fethiye Belediyespor Kürek Takımı Yıldız Erkekler ve Genç Erkekler kategorisinde iki defa üçüncülük kupası kazandılar.

Galatasaray, Beşiktaş, Şişecam gibi takımların katıldığı turnuvanın ilk yarışına 3 bayan ve 4 erkek sporcu ile katılan temsilcimiz Fethiye Belediyespor, farklı kategorilerde iki defa dereceye girerek üçüncülük kupasıyla ilçemize döndü. Adana Seyhan barajında gerçekleşen yarışlarda, mücadele hat safhaya çıktı.  Belediyespor Antrenörü Nasuf Dinçer, bu başarı da emeği geçen sporcularına, sporcu aileleri, Kulüp Başkanı Mustafa Ferizcan ve Başkan Saatcı’ya ise teşekkür etti. Dinçer yarışlar öncesinde iyi hazırlandıklarını belirterek, 1-2 Nisan’da Akdeniz Kupası’nın Fethiye’de yapılacağını söyledi.

11.12.2017